Over ons

Het verhaal en onze zorgverleners

onze missie - waar staan we voor?

Gerda aan Huis is de specialist in de regio op het gebied van aanvullende mantelzorgondersteuning. Gerda aan Huis biedt zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te optimaliseren. Ieder persoon die zich, om wat voor reden dan ook, verbonden heeft aan een Gerda aan Huis is uniek en heeft eigen verlangens, wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis.

Onze onderneming met GeRDa Gastouder- en Zorgbemiddeling is in juni 2013 gestart en het lag in de lijn der verwachtingen om aan beide kanten de bemiddeling tussen vraag en aanbod te gaan doen omdat de interesse aan beide kanten lag. De gastouderkant heeft zich ontwikkelt en loopt zoals het hoort en omdat daar, voor ons, geen grotere uitdaging inzit vanwege een heleboel concurrentie waren we begin 2020 toe aan de ontwikkeling van de zorgkant.

Onze visie – waar gaan we voor?

Bij Gerda aan Huis staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk om samen kleur te geven aan een betekenisvol leven, waarbij men zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en functioneren. Gerda aan Huis is er voor jou; wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke zorgvraag je ook hebt. Wij werken belevingsgericht en gaan uit van de eigen regie en kracht van de cliënt, met acceptatie en respect voor de cliënt. Dit doen wij samen met naasten en medewerkers die deze belevingsgerichte passie delen.

" Samen sterk voor Mantelzorg "

onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?

Gepassioneerd

Wij geloven dat passie je kracht, hoop en gelukt geeft. Passie geeft je leven zin, betekenis en inhoud. Onze medewerkers hebben liefde voor hun werk, zijn toegewijd en werken vol harstocht.

empatisch

Wij kunnen onze verplaatsen in de cliënt en begrijpen hun emoties. Wij nemen de tijd, zijn belangstellend, betrokken en gaan het gesprek aan.

respectvol

Wij hebben respect voor wie je bent, waar je vandaan komt en wat jouw verhaal ook is. We spreken open en eerlijk de verwachtingen naar elkaar uit en hebben respect voor ieders eigenheid en talenten.

daadkrachtig

Ons doel is om belevingsgerichte zorg te bieden. Wensen en behoeften van de cliënt staan bij ons centraal en vormen de basis voor passende zorg en ondersteuning.

aandachtig

Wij zijn een warme organisatie en hebben oog voor het welbevinden van de cliënt, maar ook oog voor elkaar (collega’s en mantelzorgers) en voor ons eigen handelen.

Wie zijn wij?

Crista Groenewoud

Algemeen directeur

Onze onderneming met GeRDa Gastouder- en Zorgbemiddeling is in juni 2013 gestart en het lag in de lijn der verwachtingen om aan beide kanten de bemiddeling tussen vraag en aanbod te gaan doe omdat de interesse aan beide kanten lag.

De gastouderkant heeft zich ontwikkelt en loopt zoals het hoort en omdat daar, voor ons, geen grotere uitdaging inzit vanwege een heleboel concurrentie waren we begin 2020 toe aan de ontwikkeling van de zorgkant.

De vraag van, met name de ouderen, voor meer begeleiding en ondersteuning neemt aan de andere kant juist toe. Omdat de vergrijzing toeneemt en door de overheid steeds meer bezuinigd wordt is er behoefte aan een andere zorgvraag.

Omdat GERDA is afgeleid van datgene waar we voor willen staan is GERDA aan Huis een logische keus om nu onder die naam verder te gaan ontwikkelen.
Gepassioneerd, Empathisch, Respectvol, Daadkrachtig, Aandachtig.

lydia

Hoofdkantoor Nunspeet

Joost

Rayon Nijmegen
Telefoon 06-16656898

Hans Woudenberg

Hoofdkantoor Nunspeet

Mireille

Rayon Berg en Dal
Telefoon 06-83792475

Als consulenten organiseren wij de kennismakings- en intakegesprekken en kunnen wij u volledig ondersteunen bij de uitvoering van financiële en administratieve regelzaken rondom mantelzorgondersteuning.  Wij brengen rust en balans terug in het leven van u of uw naaste door allereerst het bieden van persoonlijke aandacht, het regelen van de juiste hulp en het evt. overnemen van taken.

Heeft u een vraag op het gebied van mantelzorgondersteuning? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag vrijblijvend te woord. U kunt gebruik maken van het contactformulier of rechtstreeks een e-mail sturen. Direct bellen kan natuurlijk ook!

Indien uw vraag complexer is of om persoonlijke aandacht vraagt maken wij graag een vrijblijvende afspraak.

Wie zijn onze Gerda’s?

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wij kiezen onze Gerda’s aan Huis aan de hand van een zorgvuldige procedure. Allereerst voeren we een kennismakingsgesprek met mensen die zich bij ons aanmelden. In dit gesprek willen we helder krijgen wat de interesses en verwachtingen zijn en of dit aansluit bij de visie en kernwaarden van onze organisatie. Want alleen met een volledig aansluitend beeld kunnen we een juiste Gerda aan u koppelen.

Betrouwbaar en verantwoord
Gerda aan Huis werkt uitsluitend met betaald personeel. Cliënten krijgen zo veel mogelijk dezelfde mantelzorgondersteuner(s). Bij ziekte en vakantie van het personeel zoeken wij naar vervanging. Al onze medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), zijn EHBO gecertificeerd en hebben een aansprakelijkheidsverzekering

Betaalbaar
Gerda aan Huis werkt op basis van de ‘regeling dienstverlening aan huis’. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening betaalbaar aanbieden.

Kom met ons in contact

Gerda aan Huis
De Steiger 60
8071 TZ Nunspeet

T:  0800 – 444 9 444
M: 06 46 57 16 93
E:  info@gerdaaanhuis.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur