Werken bij GERDA aan Huis

Ben jij sociaal ingesteld? Wil je graag gezinnen, ouderen en andere hulpbehoevenden ondersteunen zodat zij op een fijne manier zelfstandig kunnen blijven wonen? Dan ben jij de persoon naar wie Gerda aan Huis op zoek is!

Als gezinshulp/mantelzorger biedt je ondersteuning bij de zorgvrager thuis. Je levert een bijdrage in het huishouden en in de dagelijkse structuur van een gezin/hulpbehoevende. Daarnaast onderneem je samen met de zorgvrager activiteiten in huis en/of in de samenleving.

Wij zoeken op dit moment Gerda’s aan Huis in:

Regio Overijssel: Kampen, Zwolle

Regio Noordwest-Veluwe: Wezep, Nunspeet, Harderwijk  

Specificatie vacature Nunspeet: per direct opzoek naar een mantelzorgondersteuner LVB voor gezelschap en begeleiding bij activiteiten 

Regio Midden: Lelystad Zeewolde, Nijkerk, Putten

Regio Berg en Dal: Arnhem, Duiven, Millingen aan de Rijn, Nijmegen

Regio Rotterdam: Rozenburg

Regio Limburg: Roermond

Profiel

Je beschikt over een enorme dosis liefde en geduld. Je bent eerlijk en betrouwbaar. Je weet van aanpakken en praktisch handelen, zodat de klant zich gesteund en ontlast voelt. Je toont inlevingsvermogen en werkt op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Kortom: je bent iemand waarop we kunnen rekenen!

Gerda aan Huis biedt:
–  Een fijne, zelfstandige werkplek
–  Werktijden in overleg.
–  Een passend salaris conform ‘dienstverlening aan huis’  

Gerda aan Huis past bij jou als…
Je een echt mensenmens bent en je beschikt over een gezonde dosis humor. Je kunt meebewegen met de wensen van de klant en stelt hen tevreden. Je bent sociaal, zorgzaam, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig en zorgvuldig werken.

Herken jij je in dit profiel?

Regeling dienstverlening aan huis
Als Gerda aan Huis werk je volgens de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Wat deze regeling prettig maakt is dat je als ondersteuner op een fijne manier bij kan verdienen, zonder administratieve rompslomp. Het overeengekomen uurtarief bestaat uit minimaal het minimumloon, 8% vakantiegeld en vakantiedagen omgerekend in geld.

Overeenkomst
Je werkt niet in loondienst, je hebt geen arbeidscontract maar je maakt afspraken in een overeenkomst. Het enige wat je elk jaar moet doen als ondersteuner is je inkomsten opgeven bij de belastingdienst. In sommige gevallen is het ook mogelijk om dit maandelijks te verrekenen met je voorlopige teruggave. 

Van talent naar eigen tent? Word ondernemer via GERDA aan Huis!

Gerda aan Huis opent dit jaar nieuwe vestigingen in heel Nederland. Wij zoeken daarvoor ondernemende en gemotiveerde mensen!

Sluit je aan als franchiser 

Wij zijn Gerda aan Huis, de meest vooruitstrevende mantelzorgorganisatie van Nederland. Samen met onze ondernemers leveren wij, elke dag weer, gepassioneerde en liefdevolle zorg aan onze cliënten. Wij willen onze visie op zorg graag delen, daarom zijn we altijd op zoek naar franchisenemers.

Franchisenemer worden? Stop met dromen, start met doen!

Je bent eruit: je wilt een eigen onderneming beginnen. Leuk! Maar ook spannend. Hoe begin je? Wat moet er geregeld worden? Vragen die ervoor kunnen zorgen dat je er tegenop ziet om daadwerkelijk te starten. Herkenbaar? Dan is franchise wellicht iets voor jou. Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes. We zijn ervan overtuigd dat je samen sterker staat dan alleen!

De voordelen voor jou als ondersteuner
– Je bepaalt zelf hoeveel uur je werkt en op welke dagen – Je betaalt geen loonheffingen en premies
– Je krijgt een aantrekkelijk uurtarief.

De voordelen voor u als cliënt
– Er zijn geen administratieve lasten
– Bij ziekte of vakantie kan er een vervanger geregeld worden door Gerda aan Huis. 

Verschillende rollen in deze manier van werken
De ondersteuner (werknemer) geeft hulp aan de cliënt (werkgever). Gerda aan Huis koppelt de ondersteuner aan de cliënt, bemiddeld tussen de twee partijen en zorgt voor de verwerking van de urenregistratie en de facturatie. Gerda aan Huis vervuld de kassiersfunctie voor de diensten van de ondersteuner. Gerda aan Huis betaalt uit naam van de cliënt de ondersteuner uit.

Wat kun je van ons verwachten?

Gerda aan Huis biedt de mogelijkheid om een mantelzorg formule te vermenigvuldigen. Wanneer je als ondernemer een franchise wilt starten wordt er een franchiseovereenkomst afgesloten voor een nader te bepalen tijdsduur. Met deze overeenkomst verklaart een franchisenemer zich akkoord met de missie en visie achter de zorgformule van Gerda aan Huis, de algemene voorwaarden, en de afspraken die de relatie tussen franchisenemer en franchisegever beschrijven. Een franchiseovereenkomst kan verschillende malen verlengd worden.

Jij kunt, wanneer wij tot een overeenkomst zijn gekomen, voortdurend rekenen op uitgebreide ondersteuning en coaching. Daarnaast ontvang je een compleet franchisehandboek waarin je informatie kunt vinden over o.a.:

– Huisstijlbepalingen
– Verkoopmethodes
– Marketingbepalingen
– Eventuele inkoopafspraken en regelingen
– Verdienmodellen
– Uitleg uren-facturatiebeleid en toegang daartoe
– Uitleg en handleiding boekhoud programmering