Zorgaanbod van GERDA aan Huis

Een mantelzorger is iemand die voor een langere periode (intensieve) zorg verleent. Vaak is dit iemand die dicht bij u staat zoals bijvoorbeeld een partner, familielid of goede kennis. Mantelzorg is enorm belangrijk en zelfs onmisbaar in veel situaties. Veel mensen onderschatten de waarde van een mantelzorger aangezien dit in de meeste gevallen onbetaalde zorg is. Daarnaast is dit werk vaak fysiek zwaar en tijdsintensief waardoor een mantelzorger al snel overbelast raakt met alle gevolgen van dien.

Gerda aan Huis kan (aanvullende) mantelzorgondersteuning geven naast de ondersteuning van uw familie, vrienden en/of kennissen. Soms is er namelijk meer of andere hulp nodig dan dat zij u kunnen bieden. Wij kunnen u ondersteunen bij bijvoorbeeld het koken, het doen van boodschappen of denk aan begeleiding bij een ziekenhuis- of doktersbezoek. Gerda aan Huis helpt u om u zo plezierig mogelijk te laten leven en wonen.

Gerda aan Huis verleent geen medische hulp. Als dit gewenst en/of noodzakelijk is kunnen wij u wel ondersteunen bij het inschakelen van een passende thuiszorgorganisatie.

" Samen sterk voor Mantelzorg "

Mantelzorgondersteuning

U gunt uw mantelzorger een moment van rust, ontspanning en vrije tijd? Door respijtzorg kunnen mantelzorgers hun eigen leven beter in balans houden en de zorg voor hun naaste langer volhouden. 

Een Gerda aan Huis kan (tijdelijk) de zorg van uw mantelzorger overnemen. Dit kan bijvoorbeeld een uur per week zijn, maar ook een vast aantal dagen per maand.

24-uurs begeleiding

Heeft u 24 uur per dag begeleiding nodig? Dit kan passend voor u zijn als u bijvoorbeeld wacht op een plek in een zorginstelling, u zojuist uit het ziekenhuis bent ontslagen of uw mantelzorger tijdelijke ondersteuning nodig heeft.

Gerda aan Huis zorgt voor een vast team met vertrouwde gezichten om u dag en nacht te ondersteunen. Hiermee kunt u langer gelukkig thuis wonen met dag en nacht ondersteuning.

Gezelschap

Heeft u behoefte aan nabijheid en gezelligheid? Gerda aan Huis geeft u graag gezelschap op maat. U mag zelf aangeven wat uw wensen hierin zijn. 

Samen een maaltijd koken, een uitstapje maken of misschien is een luisterend oor onder het genot van een kopje koffie of thee al voldoende? Wij denken graag met u mee en gaan op zoek naar een passende zorgverlener voor de juiste invulling.

Hulp in en om het huis

Heeft u ondersteuning nodig bij het doen van boodschappen? Gerda aan Huis helpt u graag bij de dagelijkse taken in en om uw huis. Denk hierbij ook aan licht huishoudelijke werk, kleine klusjes in de tuin en het verzorgen van uw huisdieren.

Begeleid vervoer

Heeft u begeleiding nodig naar het ziekenhuis of de huisarts? Gerda aan Huis biedt het gemak van begeleid vervoer. U kunt ook gebruik maken van deze dienst als u gewoon eens zin heeft om er fijn op uit te gaan.

Denk hierbij aan het bezoeken van een vriend of vriendin, uitstapje naar een tuincentrum of wat u maar wenst. Ontdek alle gemakken van begeleid vervoer!

Gezinshulp

Heeft u tijdelijk een gezinshulp nodig vanwege ziekte, een operatie of ongeval? Een gezin maakt soms moeilijke tijden mee. Bij gezinshulp kiest u ervoor dat u graag hulp en/of ondersteuning wilt binnen het gehele gezin of enkele leden daarvan. Gerda aan Huis helpt u en uw gezin door de dagelijkse zorg over te nemen.

Regelhulp en bemiddeling

Heeft u moeite met het leggen en onderhouden van contacten met instanties om zorg geregeld te krijgen? Gerda aan Huis biedt u regelhulp en bemiddeling aan. Gelukkig is het mogelijk om steeds langer zelfstandig thuis te blijven wonen, maar dit brengt vaak wel de nodige regelzaken met zich mee. 

Onze ervaring is dat het uitzoeken van regeltaken, en het schakelen met instanties om zorg geregeld te krijgen, erg veel tijd kost en soms een hoop frustratie oplevert. Gerda aan Huis kan u hierin ontzorgen. Denk hierbij aan: ondersteuning bieden bij het realiseren van een PGB-aanvraag (WMO of WLZ),  als tussenpersoon fungeren voor zorgverleners en/of instanties en de bemiddeling voor mantelzorgondersteuning.

GERDA aan Huis

Gepassioneerd
Empathisch
Respectvol
Daadkrachtig
Aandachtig

Wie is GERDA aan Huis?

Gerda aan Huis is de specialist op het gebied van aanvullende mantelzorgondersteuning. Gerda aan Huis biedt zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te optimaliseren. 

Ieder persoon die zich, om wat voor reden dan ook, verbonden heeft aan een Gerda aan Huis is uniek en heeft eigen verlangens, wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis.

Volg het laatste nieuws

Zorg aan huis

Wat is particuliere zorg aan huis precies? Particuliere zorg aan huis is zorg die u kunt inkopen in geval u zelf de zorg niet meer

Verder lezen »

Kom met ons in contact

Gerda aan Huis
De Steiger 60
8071 TZ Nunspeet

T:  0800 – 444 9 444
M: 06 46 57 16 93
E:  info@gerdaaanhuis.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur