Thuiszorg Elburg

Kijk 13 juni naar ‘Herinneringen voor het leven’

De impact van dementie is enorm. In Herinneringen voor het leven – stop dementie vertellen mensen met dementie en mantelzorgers over de enorme uitdagingen en het verlies dat dementie veroorzaakt. Maar ook de kostbare momenten met familie en vrienden worden gekoesterd.

Deze ontroerende tv-uitzending staat helemaal in het teken van de strijd tegen dementie. Fatih (41), Hanneke (58), Jan (66) en Juul (52) vertellen welke impact hun ziekte heeft. Ook bekende Nederlanders zoals Anita Witzier, Patty Brard, Roué Verveer en Ron Blaauw vertellen over hun ervaringen met dementie. 

Hoopvol onderzoek naar dementie

Tot slot is er de wetenschap. Want er is hoop. Deskundigen vertellen over de laatste ontwikkelingen in de strijd tegen deze vreselijke hersenziekte. De avond staat in het teken van het werven van donateurs voor Alzheimer Nederland. Want meer geld betekent meer onderzoek naar behandeling en – in de toekomst – misschien wel genezing.

Kijk je mee? Herinneringen voor het leven – stop dementie: te zien op donderdag 13 juni om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

deel deze blog