Vacature Franchisenemer

Gerda aan Huis werkt aan een landelijke dekking met ondernemende, maatschappelijk betrokken en proactieve franchisenemers. Als “zelfstandig Zorgbemiddelaar” ben je een echte GERDA. Ben jij een:

Gepassioneerde, Empathische, Respectvolle, Daadkrachtige ondernemer met Aandacht voor de zorgvraag van de cliënt en de maatschappelijke ontwikkelingen?
Ken jij regelgeving op het gebied van financiering van (mantel)zorg vanuit de WMO /Jeugdwet/ ZvW/ PGB of eigen bijdrage die aftrekbaar is van de belasting als geen ander?

Sluit je dan bij ons aan! In de regio Amersfoort, Amsterdam, Doetinchem, Hilversum, Leiden en Zwolle hebben wij direct plaats.

Wat ga jij doen?

Als Franchisenemer bouw je zelf een klantenbestand op met:

 • Cliënten met een indicatie voor zorg, hulpmiddelen of voorzieningen
 • Cliënten die geen gebruik kunnen maken van een persoonsgebonden budget en ervoor kiezen het bedrag zelf te voldoen.
 • Je koppelt deze behoefte en vraag aan één van jouw GERDA’S aan Huis.

Je gaat ervoor zorgen dat er een bestand is met beschikbare zorgverleners die op freelance basis werken. Bestaande uit:

 • Persoonlijk assistent voor ouderen
 • ADL Hulpverlener
 • PGB Hulpverleners in diverse vormen

De GERDA’S aan Huis worden door jou ingezet voor de volgende diensten:

Mantelzorg Ondersteuning

Ook een mantelzorger verdient een moment van rust, ontspanning en vrije tijd. Door respijtzorg kunnen mantelzorgers hun eigen leven beter in balans houden en de zorg voor hun naaste langer volhouden. Een Gerda aan Huis kan (tijdelijk) de zorg van de mantelzorger overnemen. Dit kan bijvoorbeeld een uur per week zijn, maar ook een vast aantal dagen per maand.

24-uurs begeleiding

Is er 24 uur per dag begeleiding nodig? Dit kan passend zijn als de cliënt bijvoorbeeld wacht op een plek in een zorginstelling, of zojuist uit het ziekenhuis is ontslagen of de mantelzorger tijdelijke ondersteuning nodig heeft. Gerda aan Huis zorgt voor een vast team met vertrouwde gezichten om dag en nacht de cliënt te ondersteunen. Zo kan de cliënt langer gelukkig thuis wonen met dag en nacht ondersteuning.

Gezelschap

Heeft de cliënt behoefte aan nabijheid en gezelligheid? Een Gerda aan Huis geeft graag gezelschap op maat. De cliënt mag zelf aangeven wat de wensen hierin zijn. Samen een maaltijd koken, een uitstapje maken of misschien is een luisterend oor onder het genot van een kopje koffie of thee al voldoende. Gerda aan Huis denkt met de cliënt mee en gaat samen op zoek naar een passende zorgverlener voor de juiste invulling.

Hulp in en om het huis – Regelhulp en bemiddeling

Is er hulp nodig in of om het huis, vanuit Gerda aan Huis kan deze ondersteuning op maat worden geboden.

Begeleid vervoer

Heeft de cliënt begeleiding nodig om naar het ziekenhuis of de huisarts te gaan? Gerda aan Huis biedt het gemak van begeleid vervoer. De cliënt kan ook gebruik maken van deze dienst als de cliënt gewoon eens zin heeft om er fijn op uit te gaan.

Gezinshulp
Er kan een aanleiding zijn dat een gezinshulp de zorg voor het gezin voor tijdelijk of langere termijn overneemt. Gerda aan Huis kan dit voor de cliënt organiseren.

Is dit is iets voor jou?

Laat dit dan snel weten door te reageren op deze vacature. Wij zijn benieuwd naar je motivatie en drijfveren. We zien je reactie met interesse tegemoet.

Wie zijn wij?

Gerda aan Huis is de specialist in de regio op het gebied van aanvullende mantelzorgondersteuning. Gerda aan Huis biedt zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te optimaliseren. 

Ieder persoon die zich, om wat voor reden dan ook, verbonden heeft aan een Gerda aan Huis is uniek en heeft eigen verlangens, wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis.

Bij Gerda aan Huis staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk om samen kleur te geven aan een betekenisvol leven, waarbij men zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en functioneren. Gerda aan Huis is er voor iedereen met een zorgvraag. Wij werken belevingsgericht en gaan uit van de eigen regie en kracht van de cliënt, met acceptatie en respect voor de cliënt. Dit doen wij samen met naasten en medewerkers die deze belevingsgerichte passie delen.

Wat bieden en vragen wij?

Wij bieden jou een franchise contract aan.

Jij kunt, wanneer wij tot een overeenkomst zijn gekomen, voortdurend rekenen op uitgebreide ondersteuning en coaching. Daarnaast ontvang je een complete handleiding waarin je informatie kunt vinden over o.a.:

 • Eigen website in onze huisstijl
 • Huisstijlbepalingen 
 • Verkoopmethodes 
 • Marketingbepalingen 
 • Eventuele inkoopafspraken en regelingen 
 • Verdienmodellen 
 • Uitleg uren-facturatiebeleid en toegang daartoe 
 • Uitleg en handleiding boekhoud programmering.

Wij vragen van jou kennis van de financieringen in de zorg (WMO wet – en regelgeving), ervaring in de zorg in een bemiddelende, ondersteunende en/ of coördinerende rol. Jij bent een netwerker puur sang, je gaat proactief en doelgericht te werk. Je durft risico te nemen en hebt een echte ondernemers mentaliteit.