Mantelzorg Zwolle

Mantelzorgondersteuning in Zwolle

Heeft u mantelzorg in Zwolle nodig? Of verzorgt u regelmatig een partner, vriend of kennis met een ziekte of beperking? En doet u dit onbetaald? Dan bent u een mantelzorger. Als mantelzorger wilt u zo goed mogelijk voor uw naaste zorgen. Dit vraagt veel verantwoordelijkheid van u en daarom is het van belang om uw eigen grenzen te bewaken. Wanneer een mantelzorger een langere tijd zorg verleent, bestaat het risico dat hij of zij overbelast raakt. Denk aan klachten als stress, oververmoeidheid of lichamelijke problemen. Daarom vinden wij het belangrijk om mantelzorgers continu te ondersteunen.

Gerda aan Huis biedt professionele ondersteuning aan alle mantelzorgers in Zwolle. Wij nemen de intensieve mantelzorg uit handen van uw partner, familielid of goede kennis. Hierdoor krijgt u als mantelzorger en uw naaste meer rust en is er meer tijd over voor ontspanning. Heeft u weinig hulp of 24 uur per dag begeleiding nodig? Wij kunnen tijdelijk of voor een langere periode de zorg van de mantelzorger overnemen. Dit kan bijvoorbeeld een uur per week zijn, maar ook een vast aantal dagen per maand. Bij Gerda aan Huis staat de cliënt altijd centraal. Wij vinden het belangrijk dat men zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kan blijven wonen en functioneren.

Contactpersoon

Crista Groenewoud

Rayon Nunspeet
Telefoon: 0800 - 444 9 444

De specialist in mantelzorgondersteuning​

Gerda aan Huis is de specialist op het gebied van aanvullende mantelzorgondersteuning in Zwolle. Wij bieden zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te verbeteren. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis. Door professionele ondersteuning kunnen mantelzorgers hun eigen leven beter in balans houden en de zorg voor hun naaste langer volhouden. Dag en nacht zorgen we voor ondersteunende mantelzorg in Zwolle, waarbij we rekening houden met uw mogelijkheden en behoeften. Gerda aan Huis is er voor u; wie u ook bent, waar u ook vandaan komt en welke zorgvraag u ook heeft.
Mantelzorg Zwolle
Mantelzorg ondersteuning Zwolle

Professionele mantelzorg in Zwolle​

Wij vinden het belangrijk dat u zich te allen tijde veilig en vertrouwd voelt bij onze zorgverlening. Doordat we met vaste teams in Zwolle werken, heeft u altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze mantelzorgondersteuning is breed inzetbaar, zodat we voor iedere situatie mantelzorg op maat aanbieden. Heeft u speciale wensen of specifieke mantelzorg in Zwolle nodig? Onze zorgverleners houden continu rekening met uw wensen en behoeften. Wij staan voor u klaar met professionele verzorging, gezelschap en huishoudelijke hulp. Heeft u 24 uur per dag begeleiding nodig? Gerda aan Huis zorgt voor een team met vertrouwde gezichten om u dag en nacht te ondersteunen.

Naast zorg aan huis bieden we het gemak van begeleid vervoer, zodat u de mogelijkheid heeft om buitenshuis te zijn. Van een bezoekje aan het ziekenhuis tot een fijn dagje uit, wij zorgen ervoor dat uw dag compleet is. Heeft u moeite met het leggen en onderhouden van contacten met instanties om zorg te regelen? Gerda aan Huis biedt u regelhulp en bemiddeling aan. Wij nemen de regeltaken en het contact met instanties uit handen, zodat u geen omkijken naar heeft. Met persoonlijke aandacht bieden we professionele mantelzorg in Zwolle. Neem direct contact op en laten we de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op

Gerda aan Huis
De Steiger 60
7071 TZ Nunspeet

T:  0800 – 444 9 444
M: 06 – 46 57 16 93
E:  info@gerdaaanhuis.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur