Mantelzorg Doetinchem

Mantelzorg ondersteuning in Doetinchem

Heeft u mantelzorg ondersteuning in Doetinchem nodig? Gerda aan Huis biedt professionele ondersteuning aan mantelzorgers. Wij nemen de intensieve mantelzorg uit handen van uw partner, familielid of goede kennis. Hierdoor krijgen uw mantelzorger en uzelf meer rust en is er meer tijd over voor ontspanning. Heeft u weinig hulp of 24 uur per dag begeleiding nodig? Wij kunnen tijdelijk of voor een langere periode de mantelzorg van uw mantelzorger overnemen. 

Dag en nacht zorgen we voor professionele mantelzorg in Doetinchem, waarbij we rekening houden met uw mogelijkheden en behoeften. Gerda aan Huis is de specialist op het gebied van aanvullende mantelzorg ondersteuning in Doetinchem. Wij bieden zorg, begeleiding en welzijn aan huis met als doel de levenskwaliteit en het welbevinden van onze cliënten te verbeteren. Wij willen onze bijdrage leveren om ieder mens zo lang mogen thuis te laten wonen, waar ze zich veilig en vertrouwd voelen in hun eigen huis.

Contactpersoon

MIREILLE KROON

Rayon Berg en Dal
Telefoon: 06-83792475

Professionele mantelzorg in Doetinchem

Wij vinden het belangrijk dat u zich te allen tijde veilig en vertrouwd voelt bij onze zorgverlening. Doordat we met vaste teams werken, heeft u altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. Heeft u speciale wensen of specifieke mantelzorg in Doetinchem nodig? Onze professionele zorgverleners houden continu rekening met uw wensen en behoeften. Gerda aan Huis biedt de volledige mantelzorgondersteuning voor uw persoonlijke situatie in Doetinchem.

Wij staan voor u klaar met professionele verzorging, gezelschap en huishoudelijke hulp. Naast zorg aan huis bieden we het gemak van begeleid vervoer, zodat u de mogelijkheid heeft om buitenshuis te zijn. Van een bezoekje aan het ziekenhuis tot een fijn dagje uit, wij zorgen ervoor dat uw dag compleet is. Met persoonlijke aandacht bieden we professionele mantelzorg in Doetinchem. Neem direct contact op en laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op

Gerda aan Huis
De Steiger 60
7071 TZ Nunspeet

T:  0800 – 444 9 444
M: 06-83792475
E:  info@gerdaaanhuis.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur