Thuiszorg Epe

Heeft u thuiszorg in Epe nodig? Gerda aan Huis biedt professionele ondersteuning aan mantelzorgers. Wij nemen het intensieve mantelzorg uit handen van uw partner, familielid of goede kennis. Hierdoor krijgen uw mantelzorger en uzelf meer rust en is er meer tijd over voor ontspanning. Heeft u weinig hulp of 24 uur per dag begeleiding nodig? Wij kunnen tijdelijk of voor een langere periode de thuiszorg van uw mantelzorger overnemen. Dag en nacht zorgen we voor professionele thuiszorg in Epe, waarbij we rekening houden met uw mogelijkheden en behoeften.

Thuiszorg Epe

Professionele thuiszorg in Epe

Wij vinden het belangrijk dat u zich te allen tijde veilig en vertrouwd voelt bij onze zorgverlening. Doordat we met vaste teams werken, heeft u altijd een vertrouwd gezicht in de buurt. Heeft u speciale wensen of specifieke thuiszorg in Epe nodig? Onze professionele zorgverleners houden continu rekening met uw wensen en behoeften. Gerda aan Huis biedt de volledige mantelzorgondersteuning voor uw persoonlijke situatie. Wij staan voor u klaar met professionele verzorging, gezelschap en huishoudelijke hulp.

Naast zorg aan huis bieden we het gemak van begeleid vervoer, zodat u de mogelijkheid heeft om buitenshuis te zijn. Van een bezoekje aan het ziekenhuis tot een fijn dagje uit, wij zorgen ervoor dat uw dag compleet is. Met persoonlijke aandacht bieden we professionele thuiszorg in Epe. Neem direct contact op en laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Neem contact op met Gerda aan Huis

Gerda aan Huis
De Steiger 60
7071 TZ Nunspeet

T:  0800 – 444 9 444
M: 06 – 46 57 16 93
E:  info@gerdaaanhuis.nl

Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur – 17.00 uur