Vacature huishoudelijke medewerker Nunspeet

Mantelzorg vacature Berg en Dal

Mantelzorg vacature Berg en Dal

Wij zoeken juist voor de mantelzorg vacature Berg en Dal iemand die niet beschikt over de juiste hoeveelheid aan ervaring qua uren. Maar het gaat hier vooral om de hoeveelheid van de juiste instelling. Je bent een goede mantelzorger als je een groot empathisch vermogen hebt. En beschikt over een hele hoop empathische en liefde voor je mede mens. Om een voorbeeld te geven: Het gaat hier om een persoon die op recht aanwezigheid is en een luisterend oor biedt, dan om een terrasje of een spelletje doen. De client wil zich gehoord en begrepen voelen en soms zelfs geliefd voelen. Eenzaamheid is vaak de grootste boosdoener.

FAQ 1. Mantelzorg vacature Berg en Dal: Heb je ook nachtdiensten in de mantelzorg?

In de mantelzorg vacature Berg en Dal kan het ook voorkomen dat je nachtdiensten draait. Omdat we de juist passende vorm van zorg willen aanbieden. Vanzelfsprekend kan je dit aangeven of je daarvoor open staat. Een voorbeeld hiervan: Is dat als een client door zijn of haar ziektebeeld niet alleen gelaten kan worden vraagt het soms een 24uurs dienst. Dit is juist ter ontlasting bedoelt van de vast mantelzorger zodat die ontlast wordt en zelf aan zijn of haar rust komt. Ook kan het zijn als de vaste mantelzorger een weekje op vakantie wil en de volledige zorg 24 uur nodig is er gewerkt wordt met verschillende vervangende mantelzorgers (Gerda’s). Dit zijn afspraken die je altijd in overleg kan maken met degene van wie jij de zorgvraag krijgt aangeleverd.

FAQ 2. Mantelzorg vacature Berg en Dal: Maak je veel overuren als je in de mantelzorg werkt?

Eigenlijk maak je geen overuren in de mantelzorg vacature Berg en Dal. Het kan wel voorkomen dat er soms iets meer gevraagd wordt als waar je in eerste instantie voor opgegeven hebt. Maar dat is altijd in overleg en zeker niet noodzakelijk. Wij denken niet alleen aan de client maar ook aan de verzorgende (Gerda’s). Dat maakt ons werk ook zo leuk en flexibel. Want of je nu uitsluitend onder schooluren van de kinderen of hele dagen en nachten werkt. Je bepaalt het altijd zelf. Het zal na verloop van tijd blijken dat je met de ene client meer hebt als met de ander. Waardoor je ook bereid bent om je langer beschikbaar te stellen. Ook zijn er bepaalde periodes van het jaar waarin het drukker is.

FAQ 3. Mantelzorg vacature Berg en Dal: Op welke leeftijd ga je met pensioen als mantelzorger?

Dat is een leuke vraag. Pensioen doen we eigenlijk niet aan, want we willen juist graag Gerda’s in dienst hebben die bijvoorbeeld zelf de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt. Zodat ze wat kunnen bijverdienen naast hun AOW. En zelf ook nog leuke dingen kunnen doen naast dit interessante werk. Ook is het zo dat als iemand al meer levenservaring heeft dat ze zich beter kunnen inleven in de client. Daarnaast is het misschien ook wel erg prettig voor de Gerda’s om niet in een gat te vallen na het stoppen van hun regulieren baan. Sta je dus open voor een mantelzorg vacature Berg en Dal en dus zelf niet in een gat vallen? En een zinvolle invulling vinden voor hun zeeën van vrije tijd.

deel deze blog