72C207FF-4823-40C7-9EDE-F86B488B1E90_4_5005_c

Wat alz… het jouw naaste is? || Dementie

Alzheimer Nederland stelt ook dit jaar, tijdens de jaarlijkse campagne, de vraag: wat alz… het jouw partner, ouder of kind is die dementie krijgt? Je weet wat voor invloed dat heeft op je leven. De campagne helpt om anderen hier ook bewust van te maken en dementie te stoppen. Help je mee?

Oplossing ligt in onderzoek. In de komende jaren verdubbelt het aantal mensen met dementie. Wereldwijd wordt gelukkig veel onderzoek gedaan naar dementie. Onderzoek naar genezing en onderzoek naar het voorkomen van dementie. Een oplossing is er nog niet, maar onderzoekers kunnen dementie stoppen. Daarvan zijn we overtuigd! Alzheimer Nederland maakt onderzoek mogelijk. Wat daarvoor nodig is, is heel veel geld. Help hen dat te krijgen en zo dementie te stoppen.

Wat kun je doen? Word donateur van Alzheimer Nederland. Dat kan bijvoorbeeld voor een klein bedrag per maand of eenmalig een bedrag wat je kunt missen. Ga naar de website van Alzheimer Nederland.

Van 7 november t/m 13 november 2021 houdt Alzheimer Nederland een collecteweek langs de deuren. Heb je een paar uurtjes tijd over in november? Meld je dan aan als collectant.

Draag jij jouw steentje bij? Samen brengen we een oplossing dichterbij!

deel deze blog