HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal

FAQ 1 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’: Wat zijn de werkuren en het schema?

Mocht je interesse hebben in de HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’ en is er wederzijds een match, dan zal Gerda aan Huis in gezamenlijk overleg de werkuren en werkdagen bepalen. Gerda aan Huis is hierin flexibel en denkt graag mee met jouw persoonlijke wensen, en hoe we dit kunnen combineren met de wensen van onze cliënten.  

FAQ 2 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’: Wat zijn de voordelen van deze functie?

De ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’ kent vele voordelen. Het is allereerst een zeer afwisselende functie. Je werkt wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je veel vrijheid bij het inrichten van jouw werkzaamheden. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je ergens te werk gaat. Als verpleegkundige kun je mensen helpen en een betekenisvolle impact hebben op het leven van anderen.  Tot slot kom je werken bij een warme, betrokken en innovatieve organisatie.  

FAQ 3 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’: Is er een mogelijkheid om de verpleegkundige te combineren met een bijbaan? 

De ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’ is eventueel te combineren met een bijbaan en/of andere neventaken. Als je in loondienst komt dan zullen er tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek afspraken gemaakt worden over de werkdagen en werktijden bij Gerda aan Huis. Op de overeengekomen dagen en tijden ben je beschikbaar voor Gerda aan Huis. Op de evt. overige vrije dagen ben je er vrij in om neventaken uit te voeren. 

FAQ 4 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’: Welke opleidingsmogelijkheden zijn er om de verpleegkundige vaardigheden te verbeteren?

Gerda aan Huis biedt bij de ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’ in principe geen doorgroeimogelijkheden in de zin van een vervolgopleiding. Wel biedt Gerda aan Huis cursussen aan om bevoegd en bekwaam te blijven als verpleegkundige. Wel op voorwaarde dat je in loondienst bent bij Gerda aan Huis. Wie voorbehouden handelingen uitvoert, moet dat deskundig en zorgvuldig doen. Ook moet diegene bekwaam zijn. Dat wil zeggen dat diegene voldoende kennis en vaardigheid heeft om de handeling uit te voeren. Anders ontstaan onverantwoorde risico’s voor de gezondheid van de patiënt.

FAQ 5 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’: Hoe zit het met verlof, ziekteverlof, enz.?

Als je solliciteert op de ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Berg en Dal’ en je wordt aangenomen in loondienst, dan heb je uiteraard ook recht op verlof, ziekteverlof etc, conform de CAO afspraken. De regels voor een ZZP’er aangaande verlof, ziekteverlof e.d. zijn anders. Dit valt niet onder de verantwoordelijkheid van Gerda aan Huis.