HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen

FAQ 1 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen’: Wat voor soort verpleegkundige functie is er beschikbaar? 

Bij de HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen gaat het om een vacature in loondienst of op ZZP basis. Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij het verzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt. Ook voer je administratieve taken uit die aansluiten bij je werkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de zorg. 
Wanneer het op jouw verpleegtechnische taken aankomt, kan een allround inzet van je worden verwacht. Naast het verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en/of injecties en het aanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepen worden voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten. 

FAQ 2 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen’: Wat zijn de (minimumvereisten) voor deze functie?

De minimumvereisten bij de HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen zijn als volgt; Je hebt een hbo-diploma verpleegkunde.Je hebt een geldige registratie in het BIG-register.Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten na je eerste dienst).Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoelJe bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Gerda aan Huis aan het werk te gaanJe bent communicatief vaardig Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift Je hebt een cliënt gerichte en gastvrije instellingJe kan zowel zelfstandig als in teamverband werkenJe hebt een signalerend en probleemoplossing vermogen Je bent zeer betrouwbaar, de cliënten en Gerda aan Huis kunnen op jouw rekenenJe hebt affiniteit met de thuiszorgJe kan werken als zzp’er of in loondienst bij Gerda aan Huis, switchen kan op elk moment. 

FAQ 3 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen’: Wat voor vergoedingen worden er aangeboden?

Als je ervoor kiest om te solliciteren op de HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen en je wordt door Gerda aan Huis geschikt bevonden, dan kun je ook rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. In loondienst garandeert Gerda aan Huis je een zeer goed salaris, passend bij de functie en verantwoordelijkheden. Als ZZP’er bepaal je jouw eigen uurtarief.

FAQ 4 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen’: Is er een verplichte opleiding of certificatie vereist?

Om in aanmerking te komen voor de HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen is hbo-diploma verpleegkunde verplicht. Daarnaast is het voor Gerda aan Huis ook een vereiste dat je een geldige registratie in het BIG-register hebt.

FAQ 5 over ‘HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen’: Wat zijn de klinische verantwoordelijkheden?

Bij de HBO 5 verpleegkundige vacature Nijmegen horen ook een aantal verantwoordelijkheden, die jij als verpleegkundige moet kunnen dragen. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de verpleging, begeleiding en voorlichting die cliënten nodig hebben om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Je bent ook verantwoordelijk voor het methodisch plannen van de zorgverlening en het coördineren van het verpleegproces. Ook onderhoudt je contacten met in- en externe partijen en heb je een signalerende, ontwikkelende, adviserende en anticiperende rol ten aanzien protocollen, procedures en werkzaamheden.