Vacature gezinsondersteuner Harderwijk

FAQ 1 over’ Vacature gezinsondersteuner Harderwijk’ Welke competenties zijn essentieel voor deze functie?

Om in aanmerking te komen voor de vacature gezinsondersteuner Harderwijk vindt Gerda aan Huis het belangrijk dat je je hart op de juiste plaats en bent op zoek naar betekenisvol werk. Je hebt affiniteit met de zorg. Je bent flexibel inzetbaar. Je bent betrouwbaar, betrokken, behulpzaam en professioneel. Je kunt goed zelfstandig werken. De organisatie Gerda aan Huis past bij jou als je een echt mensenmens bent en je beschikt over een gezonde dosis humor. Je kunt meebewegen met de wensen van de klant en stelt hen tevreden. Je bent sociaal, zorgzaam, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig en zorgvuldig werken.

FAQ 2 over’ Vacature gezinsondersteuner Harderwijk’ Wat voor soort ondersteuning bied je aan families?

De vacature gezinsondersteuner Harderwijk is opgezet om mensen te werven die ondersteuning willen bieden aan gezinnen. Als gezinsondersteuner bij Gerda aan Huis begeleidt en ondersteun je zorgvragers (en hun mantelzorgers) met flexibel maatwerk vanuit dé match met één of meerdere vaste zorgverleners. Wij verrichten geen medische handelingen maar zijn er juist voor de dagelijkse ondersteuning. Je ondersteunt bij een of meerdere van onderstaande diensten: Individuele begeleiding, persoonlijke verzorging, gezelschap/ comfort bieden, gezinshulp, huishoudelijke ondersteuning, slaap- & Waakservice, 24- uurs zorg.

FAQ 3 over’ Vacature gezinsondersteuner Harderwijk’  Hoe kun je jezelf onderscheiden van andere gezinsondersteuners?

De vacature gezinsondersteuner Harderwijk is bedoeld voor mensen met een groot zorghart! Hoe mooi is het als jij jezelf kunt onderscheiden van andere gezinsondersteuners? Gerda aan Huis geeft graag tips om jezelf te kunnen onderscheiden. 1. Doe je best alsof het voor jezelf is. 2. Doe je dagelijkse werk met passie. 3. Bouw aan sterke relaties. 4. Creëer de juiste verwachtingen. 5. Zet een hoge standaard. 6. Ken je (kern)waarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je kunt vinden in de vijf kernwaarden van Gerda aan Huis, want ook hiermee kun je jezelf onderscheiden: gepassioneerd, empathisch, respectvol, daadkrachtig en aandachtig. 

FAQ 4 over’ Vacature gezinsondersteuner Harderwijk’  Kan ieder persoon gezinsondersteuner worden?

Om in aanmerking te komen voor de vacature gezinsondersteuner Harderwijk vragen wij geen specifieke vooropleiding. Onze Gerda’s hebben niet altijd de juiste diploma’s, maar hebben wel een groot hart voor de zorg voor hun medemens. De achtergronden van onze Gerda’s zijn heel verschillend, maar één ding hebben ze gemeen. Ze hebben allemaal een enorm groot zorghart. Gerda aan Huis biedt intern wel doorgroeimogelijkheden, mits je een vast dienstverband hebt. Gerda aan Huis biedt o.a. de niveau 1 opleiding ‘Assistent dienstverlening in zorg & welzijn’ aan, en de niveau 2 opleiding ‘Helpende zorg en welzijn.