Vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk

FAQ 1 over ‘Vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk‘ Wat is de verwachte salarisschaal voor deze functie?

De vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk is o.a. interessant omdat je er goed mee kunt verdienen. Gerda aan Huis werkt niet met salarisschalen, maar geeft waardering voor inzet. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek stemmen we samen jouw salaris af en welke groeimogelijkheden er nog zijn. Dit is ook afhankelijk van de taken die jij als huishoudelijk medewerker gaat uitvoeren.  Het aanvangssalaris van een huishoudelijke hulpen en schoonmakers in huishoudens bedraag meestal tussen de € 1.309 en € 2.363 bruto per maand. Als huishoudelijk medewerker kun je ingezet worden voor de volgende taken: Vegen, zuigen, wassen en boenen van vloeren en meubilair, ramen lappen en sanitair reinigen. Wassen, strijken en wegbergen van huishoudlinnen en ander textiel afwassen. Helpen bij de bereiding van maaltijden en tussendoortjes, koken en opdienen, inkopen van eten en drinken en andere voorraden voor in huis. Reinigen, desinfecteren en verfrissen van keukens, badkamers en toiletten. Ramen lappen en glaswerk poetsen.

FAQ 2 over ‘Vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk‘ Welke verlofregelingen zijn er voor deze functie?

Als je solliciteert op de vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk en je wordt aangenomen dan krijg je uiteraard ook te maken met een verlofregeling. Betreft vakantiedagen: bij een dienstverband van 36 uur heb je recht op 144 wettelijke en 93,4 uur bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren per jaar. Dit ‘verlofmandje’ is bedoeld om verlofuren te kunnen opnemen op feestdagen, calamiteiten en ander kortverzuimverlof. Dit komt neer op 237,4 uur per jaar. Werknemers die meer of minder dan 36 uur per week werken, krijgen vakantie-uren naar rato. Betreft verlof bijzondere gebeurtenissen: er wordt verlof verleend bij diverse bijzondere gebeurtenissen. In sommige situaties gaat dit van je vakantie-uren af. In andere situaties krijg je de uren van de werkgever. Lees verder om te bekijken wat in welke situaties van toepassing is. In de Cao VVT staat dat de werkgever betaald verlof verleent indien je redelijkerwijs de gebeurtenis niet buiten werktijd om kan plannen. Lees hieronder wat er voor wat voor verlof van toepassing is.

FAQ 3 over ‘Vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk‘ Zijn er verdere opleidingsmogelijkheden voor deze functie?

Als je wordt aangenomen voor de vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk dan kun je, bij goed functioneren, een opleiding volgen via Gerda aan Huis. Welke opleiding dit is dat hangt af van jouw interesse. Gerda aan Huis biedt o.a. de niveau 1 opleiding ‘Assistent dienstverlening in zorg & welzijn’ aan, en de niveau 2 opleiding ‘Helpende zorg en welzijn.

FAQ 4 over ‘Vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk‘ Wat is de duur van de arbeidsovereenkomst?

De arbeidsduur die van toepassing is bij de vacature huishoudelijk medewerker Harderwijk is nader overeen te komen. De arbeidsovereenkomst duur kan worden aangegaan voor een jaar, een week of zelfs één dag. Vacature gezinsondersteun